Winkelwagen Geen producten
Soesaloe/Wimperextensions Topper gevestigd aan de kraaivenstraat 21-13  5048AB in Tilburg is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Soesaloe & Wimperextensions Topper
Kraaivenstraat 21-13
5048AB Tilburg
06-18816651

https://www.wimperextensions-topper.nl   info@wimperextensions-topper.nl
https://www.soesaloe.nl    soesaloe@ziggo.nl


Verwerking Persoonsgegevens:
Soesaloe/Wimperextensions Topper verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. 
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- KVK en BTW nummer indien in bezit

- Overige persoonsgegevens die u verstrekt bijvoorbeeld door een account op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

- Gegevens over uw bestellingen op onze website

Verwerkersovereenkomst:
Wij werken met een aantal bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen, dit om uw bestelling mogelijk te maken.
Voor het verwerken en afhandelen van de bestellingen werken wij samen met: Sisow en Paypal, CCV shop, AAMB administratiekantoor, Post.nl en Raas fietskoeriers
Met de bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, hebben wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor dezelfde beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. 


Soesaloe en Wimperextensions Topper verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Om goederen bij u af te leveren

- Verzenden van onze nieuwsbrief 

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken



Wimperextensions-topper analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
Wij delen de gegevens niet met derden ten behoeve van advertenties. Wij gebruiken de gegevens voor eigen doelen, verbetering van de dienstverlening en de webshop.
We houden ons aan de privacywet en dat wil zeggen dat u gegevens veilig bij ons zijn en we hier discreet mee omgaan.

Soesaloe/Wimperextensions-Topper bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 
Wilt u niet langer dat wij u gegevens bewaren dan kunt u dit per mail aan ons doorgeven.


Contactformulier en Nieuwsbrief:
Het contactformulier kunt u gebruiken voor informatie of om ons vragen te stellen.
Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. 
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Wilt u geen nieuwsbrief ontvangen dan kunt u zich afmelden via de afmeldlink onderin de nieuwsbrief, of ons een email sturen.
Deze gegevens worden bewaard totdat u zich afmeld via de afmeldlink of per mail.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Soesaloe/Wimperextensions-Topper. 
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar soesaloe@ziggo.nl of info@wimperextensions-topper.nl. 

Rechten:
U heeft de volgende rechten:

-Inzage in de persoonsgegevens die we hebben
-Uw gegevens corrigeren, verwijderen of aanpassen
-Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
-Intrekken van toestemming
-Bezwaar maken of een klacht indienen

Als u vragen heeft over welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


| Meer

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software